Ιστορικό

Όλα ξεκίνησαν το 1925 στη Θεσσαλονίκη από τον Αθανάσιο Γκατζόγια, ιδρυτή της εταιρείας, όταν δημιούργησε μια μικρή βιοτεχνία κατασκευής ζυγών.

Συνεχίζει αργότερα ο γιος του Γεώργιος Γκατζόγιας, ο οποίος αναβάθμισε την επιχείρηση και την έστρεψε στο χώρο του εμπορίου.

Η εταιρεία από το 2000 λειτουργεί σε νεόδμητες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑ Ο.Ε. Εισάγει τα περισσότερα από τα προϊόντα που διαθέτει και έχει μπει δυναμικά και στο χώρο των ταμειακών συστημάτων.

Καλύπτουμε την ελληνική αγορά με ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με υψηλών προδιαγραφών τεχνική υποστήριξη.

Δίπλωμα ΔΕΘ 1933 ΑΦΟΙ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑ ΟΕ
Γιαννιτσών 15

Σχετικά με εμάς

Το όνομα Γκατζόγιας έχει διαδρομή τριών γενιών στην αγορά των ζυγών. Αναλλοίωτα χαρακτηριστικά ήταν διαχρονικά ο απόλυτος σεβασμός στον πελάτη, η συνέπεια και η εντιμότητα.

Η διαρκής αναζήτηση για εξέλιξη και οι απαιτήσεις της αγοράς μας άνοιξε νέους ορίζοντες και στο χώρο των ταμειακών συστημάτων.

3 γενιές με τις καλύτερες τιμές

Καθημερινά δοκιμαζόμαστε από τους πελάτες μας σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όμως το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών πριν και μέτα την πώληση καθώς και η υψηλή ποιότητατων προϊόντων μας, στις καλύτερες τιμές, μας κατατάσσουν σε κορυφαία επιλογή.

Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν οι πελάτες μας, αγρότες, επαγγελματίες, εταιρείες, βιομηχανίες, οργανισμοί, και τους ευχαριστούμε όλους.